Verliefd op sigaren

Enkel kwaliteitssigaren in ROMAIN

Dat we bij ROMAIN gedreven worden door passie bij is alom bekend. En dat doen we niet alleen in de barbershop of met onze winkel met verzorgingsproducten voor mannen. Ook de samenwerking met sigaar coryfee Thomas Gryson is gedreven door passie voor het product.

Thomas verzorgd onze humidor en is verantwoordelijk voor de selectie en onderhoud van de sigaren. We willen premium sigaren toegankelijk maken. Niet de typische high-end situatie die je geserveerd krijgt in een typisch sigaarhuis, maar wel een toegankelijke en betaalbare optie. Want sigaren zijn er voor iedereen.

Stercke samenwerking

Wil je meer weten over de passie van Thomas en de visie achter onze samenwerking? Lees dan hier het artikel in ondernemersmagazine Sterck.

Want: men do care!

Written by : Stijn De Sutter

Leave A Comment